Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VII. kerület - Dohány utca

46 m2Alapterület 1 + 2 Szoba
42 990 000 FtÁr
366212Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1920 Építés éve

Közös költség 9 600 Ft

Délkeleti Tájolás

Zsinagóga szomszédságában, a Dohány utcában eladó jó elosztású galériás lakás!

VII. kerületben a Dohány utcában eladó egy 32 nm alapterületű lakás 28 nm állógalériával (190 cm) rendezett társasház földszintjén. A lakásba lépve hangulatos, néhány éve felújított tágas étkezős konyha fogad minket. Innen nyílik a három éve műszakilag és esztétikailag is felújított fürdőszoba.

Ezt követi a nappali, mely dél-keleti fekvésű, utcai nézetű, ahonnan lépcső vezet fel a galériára, ahol két különnyíló hálószoba található gardróbbal ill. beépített szekrénnyel. Az ingatlan 5 méteres belmagassága lehetőséget adott, hogy két teljes értékű szoba kapjon helyet a galérián.

Három évvel ezelőtt a nyílászárók is megújultak, ekkor új, hangulatos fa ablak és ajtó kerültek beszerelésre. A téli melegről gázkonvektor, a melegvízről pedig bojler gondoskodik.

A lakás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén kiadható akár két-három egyetemistának is, de nappalis - két hálószobás elosztásának köszönhetően saját célra is tökéletes lehet.

A társasház rendezett, folyamatosan karbantartott, külső homlokzata jó állapotú, a belső homlokzatot pedig nemrég szigetelték, valamint a kémények is az elmúlt pár évben lettek rendbehozva.

A házban néhány lakás Airbnb engedéllyel rendelkezik, melyet a közösképviselettől kell kérvényezni, ha valaki szeretné ilyen célra használni az ingatlant.

Bármilyen további kérdése lenne, keressen bizalommal!
Pusztaszeri István

Pusztaszeri István

Hívjon bizalommal

+36-30-179-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Demeter Ingatlanközpont

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok