公寓房(砖头) 出卖 Miskolc - Miskolc Rózsadombján

73 m2面积 2 + 1 房间
64 722 000 HUF价格
342024识别码
更多信息

全景 风景

新建 状态

Tégla 架构

12 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 Ground floor

电梯

Bun 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2022 修建年

Kelet 方向

Utolsó lehetőség Miskolc Rózsadombján!

Az Aulich utca közelében épülő Móga Liget Társasház 18 lakásos, változatos elrendezésű és szobaszámú, 50 m2 – 84 m2 közötti alapterületű, teraszos lakások leköthetők.

Lakószintenként 4 lakás lesz kialakítva, kivéve a legfelső szinten, ahol két, frekventált adottságú un. “penthouse” lakás található, melyhez egy nagyméretű U alakú 3 égtájas tetőterasz kapcsolódik.
A társasház alatt elhelyezkedő külön bejáratú teremgarázstól a panorámás tetőlakásokig, energiatakarékos, 8 személyes lift közlekedik. A pinceszinten kerülnek kialakításra korlátozott számban, a gépkocsi parkolók és tárolók. További lehetőség van a parkolást külső parkoló helyeken is megoldani.

A társasház monolit vasbeton pillérvázas, a pillérek között 30-as tégla kitöltő falazattal és 10 cm Dryvit hőszigeteléssel épül. Az ablakok, és a teraszra nyíló nagyméretű üvegajtók 3 rétegű üvegezéssel ellátott, dupla gumis tömítésű műanyag nyílászárók, belül fehér, kívül antracitszürke színben. A lakás helyiségeiben kizárólag padlófűtés készül. Az épület fűtését hőszivattyú által biztosított központi fűtésrendszer látja el, melynek a szabályzását és vezérlését az időjárás függvényében automatika végzi. Emellett minden lakás külön szabályozható okos termosztáttal és egyedi hőmennyiségmérővel rendelkezik, így mindenki számára komfortos hőmérséklet állítható be a nap minden szakában.

A társasháztól a városi buszközlekedés megállója 2 perces sétával, valamint az élelmiszerboltok, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, iskolák 5 percen belül elérhetőek.

A modern kor szellemében tervezett, kiváló hőszigetelésű, alacsony rezsijű otthonok változatos alapterülettel, elosztással kerülnek megépítésre.
Várható átadás 2024. június vége

További részletekért keresse irodánkat!
Sipos Imre

Sipos Imre

随时给我们打电话

+36-30-825- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Demeter Ingatlanközpont

發送信息

请给我回电话

相似的房产