Family House For sale Budakeszi - Kálló esperes utca

240 m2Space 9 Rooms
189 000 000 HUFPrice
370015ID number
Other data

710 m2 Building lot

Panoramic View

To be renovated Condition

Brick Structure

40 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1984 Year of construction

Southwest Orientation

ELADÓ BUDAKESZIN, FELÚJÍTANDÓ 2 LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ, LENYŰGÖZŐ PANORÁMÁVAL!

A téglaépítésű 3 szintes sátortetős családi ház, gondozott, 700 nm-es telken helyezkedik el Budakeszin a Vadaspark vonzás körzetében. Jó a közlekedés, pár perces sétával elérhető a buszmegálló, ahonnan a BKK 22-es, 222-es és 22A jelzésű buszjárataival elérhetjük a Széll Kálmán teret.

A háromszintes ingatlanban két lakás került kialakításra. A lakásokat zárt lépcsőházon keresztül közelíthetjük meg. Az udvaron található még egy garázs műhellyel. Az alsó szinten lévő 1-es lakás lakótere 89 nm, amihez tartozik egy zárt, téliesített veranda, ahol a növényeket kiválóan át teleltethetjük. Ebből a lakásból innen is és a ház elején is ki tudunk menni a kertbe. A konyha, az étkező és a nappali egy helyiségben található. A konyhából nyílik a kamra, ahonnan lejuthatunk a pincébe. A lakásban két tágas szoba, fürdő és külön WC kapott még helyet. A háznak ez a lakása mind műszakilag, mind esztétikailag teljesen felújítandó.

Az emeleten került kialakításra a második duplex lakás, amihez két tágas terasz tartozik, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a környező hegyekre, és az Erzsébet kilátóra. A lakás alsó 85 nm-es szintjén nappali, konyha + étkező, dolgozó szoba, tusolós fürdő és külön WC található. A világos, tágas nappaliból közelíthető meg a 17 nm-es védett terasz, illetve a nappaliból juthatunk fel a 46 nm-es tetőtérbe, ahol a hálószobák, egy kádas fürdő, és tároló helyiség található. A szülői hálóból lehet kimenni a felső 23 nm-es teraszra. A jó állapotú lakásban minden működik, a tulajdonosok folyamatosan karban tartják, jelenleg is lakják, de időszerű a felújítása.

Remek lehetőség több generáció számára, akik együtt, de mégis külön szeretnének élni, vagy akár kialakítható az alsó lakásban iroda, rendelő, jóga vagy meditációs stúdió, magán óvoda, oktatási központ. A környéken számos kirándulási lehetőség adódik, ideális hely a feltöltődésre, kikapcsolódásra.
Tóth István

Tóth István
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-680-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Demeter Ingatlanközpont

Send a message

Call me back

Similar properties